OBS !!! SIDAN ÄR JUST NU UNDER OMBYGGNAD

TACK FÖR DITT TÅLAMOD

VARMT VÄLKOMMEN ÅTER

VARMT VÄLKOMMEN TILL

MIRAKELMÄSSAN välkomnar lokala utställare och utställare från andra platser i Sverige och övriga Världen. Våra utställare har tidigare kommit från Indien, England, Norge, Finland och Sverige. År 2020 har vi också glädjen att få välkomna, för första gången i Sverige, Bill Foss från Akashic Records Center USA som utställare och föreläsare.
Mirakelmässan bygger på helhetshälsa så som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandlingar, andlig vägledning, träning, coaching, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande på alla plan. Tillsammans med våra Mirakelutställare har vi skapat en mötesplats för att öka hälsomedvetandet och andligheten i vårt samhälle där man ges utrymme och möjlighet att skapa nya bekantskaper, få inspiration och hjälp med att öka sin livskvalitet. Våra Mirakelutställare finns här för Dig och kan hjälpa Dig framåt gällande din hälsa och välmående på många plan. Så kom och mingla och träffa många nya vänner under Mirakelhelgen.
ZEURORA är eventföretaget som arrangerar Mirakelmässan i Norrland. Nytt för år 2020 är att mässan öppnar upp på fyra orter i helt nya lokaler i Umeå, Östersund, Luleå och Örnsköldsvik.

SVENSKA & INTERNATIONELLA UTSTÄLLARE

Varmt välkommen att besöka Mirakelmässan och träffa våra fantastiska Mirakelutställare från Sverige, Europa och övriga Världen. Nytt för år 2020 är att vi har glädjen att hälsa välkommen som utställare och föresläsare Bill Foss som är grundare av Akashic Records Center från USA. Missa inte tillfället att träffa honom på Mirakelmässan. Nytt är också att Du kan boka kurser dagarna efter Mirakelmässan. Adrienne Green från UK utbildar i The Balance Procedure och erbjuder Dig att delta för att själv kunna använda tekniken på Dig själv och sedan för att hjälpa andra. Terapeuter utbildas även för att öppna nya möjligheter för sin verksamhet i Sverige genom att jobba med The Balance Procedure. Läs mer om vår kursverksamhet HÄR. 

Vendela Cederholm från Sverige och TV "Det Okända"

Vendela finns med på alla våra Mirakelmässor och har sådan lång erfarenhet av medialt arbete och hon har varit verksam som certifierat medium sedan 1995. Hon arbetar med seanser i större och mindre grupper, utbildning samt vägledning och andliga frågor. På TV har vi kunna se henne hjälpa familjer genom sin mediala förmåga i programmet ” Det okända”. 

Bill Foss från USA

 Möt världskände Bill Foss grundare av Akashic Records Center från USA. Medverkar bl.a. på Gaia TV och många olika radioprogram runt om i välden.

Han har 25 års erfarenhet av Akashic Records, Internationell lärare och föreläsare, Healer, Andlig utveckling, Författare, Konstnär, Musiker m.m.

Han kommer erbjuda Dig på Mirakelmässan:

• Privata Mediala rådgivningar med praktisk vägledning
• Djup andlig insikt från forntida föreskrifter och mästarna
• Meditation och energitekniker för att gå framåt i livet
• Emotionell läkning • Energisk rensning 

• Läkning från barndomen och trauman
• Information från Akashic Records och lär dig hur du får åtkomst till dem

Bill ger privata Akashic Records-klasser • Boksigneringar • Akashic Records avläsningar • Energi och medicinska intuitiva läkningar • Rening och borttagning av negativa energier och renar hus.

Adrienne Green från UK

Möt Adrienne Green och The Balance Procedure från England på Mirakelmässan. Hon kommer erbjuda privata sessioner på mässan samt kurser så att Du kan få bli en av de första utbildade i Sverige 

 

Vill Du också bli en Mirakelutställare på Mirakelmässan ?

 

MÄSSINFO

Kontaktuppgifter

+46 700 587700

Mirakelmässans Öppettider

Lördag – Söndag Kl. 10:00 – 16:00

Kontakta oss

Hjärt-Lungfonden
ZEURORA som mässarrangör i Norrland arrangerar MIRAKELMÄSSAN i Umeå och vill göra skillnad med att samarbetar med olika hjälporganisationer. Vi känner även starkt för Hjärt-Lungfonden och dess fantastiska verksamhet. Hjärt-Lungfonden bekämpar varje år vår tids stora folksjukdomar som hjärt-, kärl- och lungsjukdomar. Med forskningens hjälp kan vi rädda liv och ge människor fler friska år. Kanske har Du någon i din närhet som drabbats precis som vi och funderar på hur Du kan göra skillnad. Med ett bidrag till Hjärt-Lungfonden så kan vi tillsammans hjälpa de som drabbas.

Klicka på vår insamlingsbanner ovan för att länkas till vår insamlingssida hos Hjärt-Lungfonden för att på ett enkelt sätt ge ett bidrag. Alla gåvor räknas trots att alla kan inte ge tusenlappar eller hundralappar … Men kom ihåg att även mindre gåvor gör skillnad ! Vi tackar ödmjukast för Ert samarbete !

 

Vår folkkäre artist Mojje Milacki drabbades även själv år 2009 av hjärtinfarkt, då endast 36 år gammal. Mojje har skrivit en stark och underbart vacker låt för Hjärt-Lungfonden. I samband med hans engagemang att hjälpa, har han lyssnat till många familjer med hjärtsjuka barn och låten är skriven för alla dom drabbade. Lyssna gärna här nedan på den fina låten eller via Spotify där Ni bara genom att lyssna automatiskt stödjer Hjärt-Lungfonden.

 

Här berättar Mojje i TV programmet Malou År 2014 om sin hjärtinfarkt och vägen tillbakaKlicka på bilden ovan för att länkas till Mirakelmässans insamlingssida via Hjärt-Lungfonden

 

På vår insamlingssida kan Ni på ett enkelt sätt lägga en gåva via Mirakelmässan till Hjärt-Lungfonden. Alla gåvor räknas. Alla kan inte ge tusenlappar eller hundralappar… Men kom ihåg att även mindre gåvor gör skillnad ! Vi tackar ödmjukast för Ert samarbete !

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram