BILL FOSS – THE AKASHIC RECORDS CENTER

Möt Bill Foss grundare av AKASHIC RECORDS CENTER från USA

på Mirakelmässan 18-19 April i Umeå

 

Bill har som internationell föreläsare och lärare arbetat under 25 års tid med att guida, undervisa och skapat helande på ett framgångsrikt sätt i så många människors liv. Ta del av hans kunskap genom hans privata sessioner, workshops, utbildningar och hans böcker. Det är en fantastisk möjlighet att boka in en privat session med honom år 2020 på Mirakelmässan !

Som professionell musiker och konstnär har han också genom åren skapat fantastiskt vacker konst och spelat in CD skivor med egenskriven musik men även vackra guidade meditationer. Bill har även medverkat i många TV- & Radioprogram runt om i världen. 

Han guidas spirituellt och har studerat det högre medvetandet, olika andliga vägar och insikter världen över, antika kulturer, olika healingtekniker och konst. Han är också utbildad som musiker och konstnär och har även under många år arbetat professionellt med detta parallellt med sitt spirituella arbete genom att hjälpa människor. Han har skapat många vackra och kända konstverk som idag finns världen över. Flera CD skivor är också inspelade med Bill men även guidade meditationer m.m.

Bill kommer arbeta i Sverige och Norden och övriga Europa under år 2020. 

Som expert inom området Akashic Records grundade Bill Akashic Records Center för att kunna hjälpa sina medmänniskor. Idag förmedlar Bill andliga föreskrifter från forntiden på ett tydligt och kortfattat sätt för att låsa upp “Hemligheterna för att uppnå andlig framgång”.

Ta del av Bill´s nya insikter och upplevelser genom hans nya bokserie av 3 böcker som hjälper Dig på din egen själs resa hur du information om hur Du kan hjälpa dig själv för att gå framåt i livet. 

Att arbeta med Akashic Records är en otrolig möjlighet för alla själar som kommit till jordplanet. Upplev ny insikt, energitekniker, uråldrig livsinformation, läkning och rensning i en Akashic-läsningssession med Bill där Ni tillsammans reser in i Akashic Records !

Bill har undervisat, föreläst och hjälpt människor runt om i hela världen och kommer till Sverige och Norden och även övriga Europa under år 2020. Jobbar då med grupper och även privata sessioner.

Bill erbjuder dig:
• Andlig rådgivning och praktisk vägledning
• Djup andlig insikt från forntida föreskrifter och mästarna
• Meditation och energitekniker för att gå framåt i livet
• Emotionell läkning • Energisk rensning • Barndomsläkning och frisläppande
• Information från Akashic Records och lär dig hur du får åtkomst till dem

Bill är tillgänglig för Akashic Records-klasser • Bokuppteckningar • Akashic Records / Psykiska avläsningar • Energi och medicinska intuitiva läkningar • Personliga energirelimineringar • Borttagning av enheter och clearing av hus.

Ni möter Bill på Mirakelmässan i Umeå 18-19 April och under mässdagarna kommer han erbjuda privata sessioner. Veckan efter mässan onsdag och torsdag 22-23 April kommer han ha workshops i Umeå. 

Den 28-29 mars kommer han delta på Harmoni Expo i Stockholm, Solnahallen.

Han besöker även England, Italien, Norge, Finland och övriga länder i Europa.

Vid förfrågningar gällande bokningar med Bill Foss – maila oss som arrangör på info@zeurora.se

 

Besök Bill Foss hemsida genom att klicka här.

Just nu byggs Akashic Records Centers hemsida om – tack för ditt tålamod – för här kommer länken presenteras inom kort !

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram